Populär Flyttfirma med bra omdömen

Västsvenska Flyttbyrån AB är en flyttfirma i Göteborg som alltid strävar efter att kunden ska vara nöjd med sin flytthjälp.

Gå direkt till vår huvudsida och få en offert

 

Fredrik S

Kort sammanfattning av långa (och många) lovord:

– senast jag skrev en recension på internet överhuvudtaget var 2012…och nu var det dags igen, för denna firma är helt enkelt f-ö-r bra för att inte recensera!

– efter en supersmidig förkontakt med Andreas, en alltigenom professionell, planenlig & trevlig flytt med David & Mikael kunde det väl inte bli bättre? Jodå! Jag satte mig själv i klistret genom att missbedöma
storlek & flyttbarhet av en beställd soffa som ankom efter själva flytten var klar igår kväll, och sneglade på en nästan 50 kg otymplig kloss, en litet för liten hiss & lite för smala trappor vilket är en usel kombination kl.21 på kvällen efter en lång dag…

…och vid 22-tiden samma gårdagskväll styr Andreas alltså upp en nödplan och kommer tillsammans med Kim kl.09 i morse och leenden på läpparna & räddar dagen (och soffan:). Hur toppar man det?!

– jag kan bara innerligt & på alla vis uppmuntra andra att välja denna flyttfirma, för jag kan faktiskt inte tänka mig en bättre upplevelse på det hela taget!

 

Eva-Lena

Super professionella och otroligt trevliga killar som hjälpte oss vid vår flytt. Många trappor att springa i upp till 3:e vån och i 30 graders värme. Allt gick jättebra och vi är otroligt nöjda! Hos Kim och hans gäng får man ett bemötande och service långt utöver det vanliga! Rekommenderas varmt 🌸

 

Henrik J

Västsvenska Flyttbyrån löste en logistisk utmanande flytt från lägenhet i Sverige till hus i Norge, mitt under pågående pandemi, på ett mycket tillfredsställande sätt. Trevlig och professionell kontakt, snabba svar och till en rimlig pris (dessutom på kronan vad de estimerat innan). Kan varmt rekommenderas.

 

Max

Underbart bemötande, underbart utfört arbete. Riktiga hjältar som ställde upp när jag strulade med datum och var väldigt flexibla för att tillmötes gå mina krav av flytt. Klara blev dom innan utsatt tid och jag betalade enbart för tiden dom arbetade. Flyttstädet jag bokade i samband med flytten skötte sin uppgift galant också.

 

Christina R

Trygg o säker flytthjälp! Trevlig, omsorgsfull o seriös personal!

 

Jessica J

Vi är sååå otroligt nöjda med flytten! Två lägenheter som skulle till ett radhus

Tack snälla Kim som skött allt förarbete och svarat på mina konstiga frågor 😉
Killarna som flyttade våra grejer var helt grymma.
Så smidigt skött och trevligt gäng som skötte allt exemplariskt 🙂

Tveka inte, in och boka din flytt här

Sofia G

Jag är mycket nöjd med både service och städning då Västsvenska Flyttbyrån hade en bra kommunikation och hämtade upp nyckeln direkt från min arbetsplats innan städtillfället. Städningen var fläckfri och de lämnade nycklar och passade tider precis som de sa. Kan verkligen rekommendera deras tjänst. Mvh Sofia

 

LarsChris

Bra gäng med mycket hjärta

 

 

Ulla-Cathrine W

Super service från första kontakt till avslut med både flytt och flyttstädning.
Kan verkligen rekommendera firman, har flyttat många gånger både i Sverige och utomlands och de mer än väl levde upp till mina förväntningar.

 

Kristian

Mycket proffsiga! Snabba, flexibla och inget att klaga på. Mycket prisvärt!

Rekommenderas varmt!

 

Ancki H

Lugnt, metodiskt och professionellt löste dessa trevliga killar det som, för oss pensionärer, först kändes som ett oöverstigligt projekt. Tre stora soffor skulle förflyttas ; en ny från butik, den gamla uppför en smal svängd trappa och en tredje nerför samma trappa fvb tippen. Plötsligt var allt klart. Sofforna var på plats, utan minsta skråma, innan vi visste ordet av. Vi rekommenderar Västsvenska Flyttbyrån å det varmaste! Superbra från första kontakt till avslutat uppdrag.

 

Per B

Fantastiskt bra och prisvärd service och ett rent nöje att få spendera ett par timmar med Västsvenska.

 

Gunnel H

Supernöjd! Trevligt bemötande från första samtalet, trevliga, effektiva och hjälpsamma killar som hjälpte mig med flytten. Trots lite trånga utrymmen såg de till att alla möbler kom på rätt plats. Jag anlitade även firman till att flyttstäda. Hemmet har aldrig varit så rent 🙂

 

 

Anela B

Vi använde oss av Västsvenska flyttbyrån förra veckan för både flytthjälp och flyttstädning och är mer än nöjda. Killarna som hjälpte oss var så professionella och lunga och gjorde flytten till ett nöje! Vi kan varmt rekommendera den här flyttfirman och kommer använda oss av Västsvenska flyttbyrån för framtida flyttar.

Tusen tack för all hjälp!

 

Lena B

Vi är supernöjda. Tre trevliga och arbetsvilliga grabbar som jobbade strukturerat, metodiskt och flitigt under hela dagen. Inget slarv utan ordentligt och omsorgsfullt arbete. Som sagt – bara lovord!

 

Ludmilla B

Den bästa flyttfirma jag hittills anlitat! Väldigt bra och snabb kommunikation med Kim, som erbjöd emballage, lådor och flyttstäd. Flytten gick smidigt, trots att jag inte lyckats packa allt. Killarna var effektiva och så hjälpsamma och service minded.
Kändes tryggt att få så fantastisk hjälp, inte minst när man flyttar alldeles själv.
Tack!

 

Martin A

Västsvenska Flyttbyrån packade varsamt och flyttade vårt bohag till ett magasin (Merx storage). Knappt tre månader senare flyttade de hem våra grejer till vårt nya hus. De jobbade på bra. Jag är mycket nöjd

 

Niklas V

När det var dags att flytta så kollade jag runt och jämförde en hel del. Västsvenska Flyttbyrån stack ut i mängden med en rak, öppen och ärlig dialog med mig. När det väl var dags så kom det tre stycken trevliga, professionella och effektiva killar. Hela flytten gick smidigt och under det max tak som offerten var på. Vi är supernöjda och skulle anlita Västsvenska Flyttbyrån utan att tveka. Jag kan starkt rekommendera dom till din flytt

 

johanna b

-Kan rekommendera Västsvenska Flyttbyrån. Fantastiskt hjälpsamma och trevliga. Vi kommer tillbaka nästa flytt !!
Tack Andreas och grabbarna för all hjälp.

 

Frida J

Västsvenska flyttbyrån gjorde ett helt fantastiskt bra jobb med vår flytt! Kim och hans gäng har varit otroligt flexibla, trevliga och noggranna, med en tydlig vilja att göra dig som kund nöjd. Fem solar!!

 

Lisbeth Antonsson

Absoluta toppen!!!

 

Hanna L

Proffsiga, effektiva och serviceminded! Rekommenderas starkt

 

Violetta L

Grymt trevliga och humoristiska killar som gjorde ett strålande jobb! Rekommenderar dom starkt!
Som gravid med foglossning betydde det mycket att få dessa fantastiska tetrismästarna som flyttade allting! Tack!!

 

Jennifer A

(Översatt av Google) Kim och hans team gjorde ett bra jobb med vårt drag! De tog utmärkt vård av våra tillhörigheter och killarna som flyttade våra grejer var vänliga och professionella. Definitivt rekommendera dem till alla som letar efter ett rörligt företag 🙂

(Original)
Kim and his team did a great job with our move! They took excellent care of our belongings and the guys who moved our stuff were friendly and professional. Definitely recommend them to anyone looking for a moving company 🙂

 

Theresa M

Jättebra flyttfirma! Bra och proffsigt bemötande och arbete både i telefon och vid flytten av Kim, Andreas och Heikki. Kan inte annat än rekommendera dem!

 

Slavko D

Om man vill få service av en professionell och seriös flyttfirma samt bli bemött på ett trevligt sätt då ska man definitivt anlita Västsvenska Flyttbirån.

 

Jessica D

Västsvenska Flyttbyrån gör ett fantastiskt jobb och ger trygghet samt skapar mervärde för kunden. Oerhört pålitliga och trevliga. Kan varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån!

 

Linnea K

Vi anlitade Västsvenska Flyttbyrån för både flytt och städ. Trevligt, professionellt och tryggt. Kan varmt rekommendera!

 

Henrik J

Snabb och smidig flytt😃 trevliga flyttare och försiktiga mot möblerna. Rekommenderas av mig och när jag byter lägenhet så kommer jag använda mig av dom igen. Helnöjd med andra ord. Henrik

 

Fredrik S

Använde mig utav deras flytthjälp Januari 2019 och blev super nöjd, de var riktigt hjälpsamma, effektiva och trevliga. Rekommenderas starkt!

 

Tobias

Klockrent! Andreas och David hjälpte mig med ett triangelbyte. Allt gick smidigt och otroligt snabbt! Kommer definitivt kontakta dem nästa gång igen.

 

Marcus G

Var i halvpanik med skitiga fönster inför en visning av vår lägenhet och behövde ett antal fönster putsade. Då jag insåg att jag aldrig skulle kunna hinna allt bestämde jag mig för att ringa den firman jag hade vid förra flytten, men de hade tyvärr fullt upp, så jag fick se mig om efter en annan.
Fick ett mycket trevligt bemötande både i telefon och av herren som kom och putsade.

Priset var mycket bra, tidigare städfirma vi anlitat skickade två personer och gjorde jobbet på nästan dubbla tiden och något dyrare.

Skulle jag behöva hjälp med en flytt eller fönsterputs är det ju ingen större fråga vart jag vänder mig!

 

Fesen Fesen

Bästa flyttfirma flytten gick till krokslätt smidig flytt gick fort och dom planera bra med . Tog flyttstäd med o de fixa dom bra. Så guldstjärnor till Andreas och Jacob för all hjälp

 

Lotta

Min flytt från Göteborg till Trollhättan där kärleken bor (trots Brynäs) själv Frölundait såklart som ur göteborgare jag är. Blev så fantastiskt bra tack vare er, checka goa gubbar. Smidiga snabba ändå helt felfritt, Det blir en kanonstart på mitt och min sambos nya drömboende och liv tillsammans,
Jag kommer att sprida ert fantastiska jobb för alla. Med beröm mycket godkänt.

 

Sabina A

Västsvenska flyttbyrån är professionella och serviceinriktade, vi fick ett mycket trevligt bemötande. Arbetar effektivt med bra hjälpmedel och våra ägodelar kom fram utan anmärkning.

 

Mia-Maria W

Vi är otroligt nöjda! Trevligt och personligt bemötande från offert till slutförd flytt. Proffsiga, effektiva och noggranna flyttkillar – allt gick felfritt. Rekommenderar varmt Västsvenska Flyttbyrån om du vill ha en trygg och säker flytt!

 

 

 

Lisbeth P

Jag är jättenöjd! Tack för er smidighet både vid flytt och städning. Jag kommer definitivt att anlita er igen!

 

Beatrice L

Fick hjälp med bortforsling av en gammal säng, mycket trevlig och kompetent personal! Tack killar! 😊🤘

 

Johnny O

Mycket hjälpsamma från första stund och dessutom väldigt trevliga att arbeta med. Rekommenderar Västsvenska flyttbyrån till alla som behöver hjälp med att flytta.

 

Jimmy F

Bohagsflytt från Stockholm(Sundbyberg) till Göteborg.
Bra pris, bra service. Inga konstigheter, bra kommunikation hela vägen och inga dolda kostnader. De tog även med min motorcykel vilket var sent påkommet av mig, så här snackar vi service.
De fick oturligt nog fel på lastbilen på väg upp(kan hända vemsomhelst), men kommunicerade direkt och löste problemet.
Rekommenderas.

 

Ingibjörg G

Fantastisk bra. Packar hur bra som helst. Mycket trevliga killar, har flyttat helt bohag frå Göteborg till Hova. Mycket duktiga. Rekommenderas.

 

Joakim C

Supernöjd med hjälpen jag fick under min flytt. Flyttkillarna jobbade snabbt och effektivt, hade bra utrustning och arbetade mycket professionellt. Det märktes att de hade lång erfarenhet. Jag kunde sitta ner och luta mig tillbaka. Tack så jättemycket för ert jobb!

 

Daniel W

Vi är väldigt nöjda med vår flytt. Kan starkt rekommendera denna flyttfirma. Ordning och reda och trevlig personal.

 

tied

Supernöjd! Ger Västsvenska Flyttbyrån mina varmaste rekommendationer. De är proffsiga, effektiva, kundorienterade, har ett gott bemötande och hanterade mitt bohag varsamt.
Tack killar för att ni ni gjorde min flytt smidig, trygg och trevlig!

 

Maria L

Västsvenska Flyttbyrån AB har varit en fantastisk flyttfirma att anlita. Vi hade en STOR flytt som ”svämmade över” med saker. Tillsammans har Kim och Andreas samt medhjälpare ombesörjt att allt har kommit fram i toppskick under långflytten från Göteborg till Stockholm med gott humör. Deras omsorg om oss som kunder har varit toppen och vi kan varmt rekommendera dem.

Anton

2020-08-19

    

Vi kan inte vara annat än nöjda. Kanske inte det billigaste alternativet men som vanligt i livet så speglar väl pris kvalitet. Killarna som hjälpte till att lyfta var inga slashasar utan jobbade på snabbt och effektivt. Nu är alla lådor uppackade och vi har inte hittat en pryl som gått sönder.
Det som nu gick på en halvdag hade tagit oss 2-3 dagar att göra på egen hand, så tack för hjälpen!


Flytthjälp & Flyttstädning 63 kvm i Göteborg

Linnea

2020-07-22

    

Väldigt serviceinriktad och proffsig flytt- och städhjälp.


Flytthjälp 63 kvm i Göteborg

Annasofia

2020-06-24

    

Wow. Så otroligt proffsigt. Värt varenda krona.

Fick hjälp med packning, demontering och flytt. Gick smidigt, snabbt och försiktigt. Enkla i kommunikationen, lyhörda. Finns inte nog med superlativ för hur nöjda vi är. Tack!


Flytthjälp 45kvm i Göteborg

Marie-Louise

2020-06-23

    

Flytten gick smidigt och problemfritt. Två trevliga killar som arbetade effektivt, måna om att få med allt på ett bra sätt samt hjälpsamma med att placera saker på önskad plats. Hämtade även upp en säng från en annan adress på vägen vilket var mycket bekvämt för mig att få ordnat i samband med flytten.


Flytthjälp 63kvm i Hisings Backa, Göteborg

Eric

2020-06-02

    

Professionella, snabba, tillmötesgående och trevliga. Kan varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån.
Tusen tack än en gång för hjälpen med vår flytt.

Vilka Hjältar ni är!


Flyttstädning 25 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Mikael

2020-05-27

    

Blev litet missförstånd som gjorde det tog extra lång tid med flytten, men som de väldigt snällt drog av från den slutliga tiden det tog. De arbetade snabbt och effektivt. Mycket bra packning av förråd, allt jag ville få plats med fick plats.
Städningen var sas fläckfri. Pun intended. Väldigt rent. Renare än jag nånsin haft. Tror t.o.m. renare än när jag flyttade in där. Kommer med stor säkerhet anlita västsvenska flyttbyrån fler gånger.


Flytthjälp 50kvm i Göteborg

Marcus

2020-05-08

    

Fantastisk hjälp med 2 bra killar som kom och arbetade väldigt effektivt! Vi kommer rekommendera detta bolag till alla vi känner som kommer flytta!

10/10!!!!


Flytthjälp 140 kvm i Frillesås, Kungsbacka

Håkan

2020-05-05

    

Glimrande, personalen fantastisk från första kontakt till killarna som slet…
Denna firma rekommenderas verkligen.


Flytthjälp & Flyttstädning 81 kvm i Göteborg

David

2020-04-14

    

Väldigt professionella och effektiva. Packade alla möbler säkert och noggrant. Trevlig och sympatisk personal som löste allting och fick oss att känna oss helt trygga i vårt val av flytthjälp.


Flytthjälp 69 kvm i Öjersjö, Partille

Sandra

2020-04-07

    

Smidigt. Fungerade toppen!


Flytthjälp & flyttstäd 57 kvm i Göteborg

Alisa

2020-04-01

    

Snabb komminikation, trevliga, punktliga. Rekommenderas!


Flytthjälp, Flyttstädning & Montering av möbler 63 kvm i Göteborg

Jennifer

2020-03-09

    

Otroligt nöjd. Trevliga och effektiva killar som gjorde min flytt snabb och smidig. Tryckt och skönt med pristak och att jag även kunde boka flyttstädning genom samma firma. Rekommenderas varmt


Flytthjälp 19 kvm i Göteborg

Omid

2020-02-19

    

Otroligt snabba och professionella. God kommunikation.


Flytthjälp 75 kvm i Mölndal

Annika

2020-02-05

    

Mycket trevliga killar som jobbade proffsigt, effektivt, noggrant och smidigt. Lyhörda för önskemål, inga problem. Också mycket trevligt bemötande vid bokningen, tydligt och lyhört för önskemål och behöv. Rekommenderar dem varmt! Använder dem gärna igen.


Flytthjälp 80 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Peyruze

2019-10-18

    

Duktiga


Flytthjälp 115 kvm i Göteborg

Daniel

2019-09-30

    

Otroligt professionella och samarbetsvilliga!

Jag har flyttat med min familj från lägenhet till hus och har anlitat Västsvenska Flyttbyrån. Jag har bara positiv att säga från offert till avslut. Bra och tydlig kommunikation, flexibla och samarbetsvilliga flyttkillar vid flyttdagen som gjorde det lilla extra för oss.

Stort tack för allt!


Flytthjälp, Packhjälp & Uppackning 70 kvm i Partille

Britt-Marie

2019-09-30

    

Mycket nöjd med allt trots att det blev så struligt med att jag blev sjuk på flyttdagen. De var väldigt noggranna och trevliga på alla sätt och vis.


Flytthjälp 36 kvm i Göteborg

Emeli

2019-09-09

    

Flytthjälpen var jättebra. Bra service och noggranna med mina grejer. Städningen var inte lika bra då flera saker missats men de var snabba på att rätta till det så jag är överlag nöjd. Bra och snabb mailkommunikation, bra info.


Flytthjälp 132 kvm i Kungsbacka

Martin

2019-08-18

    

Mycket professionella och trevliga.


Flytthjälp 87 kvm i Mölnlycke, Härryda

Niklas

2019-08-06

    

När det var dags att flytta så kollade jag runt och jämförde en hel del. Västsvenska Flyttbyrån stack ut i mängden med en rak, öppen och ärlig dialog med mig. När det väl var dags så kom det tre stycken trevliga, professionella och effektiva killar. Hela flytten gick smidigt och under det max tak som offerten var på. Vi är supernöjda och skulle anlita Västsvenska Flyttbyrån utan att tveka. Jag kan starkt rekommendera dom till din flytt


Flytthjälp 43 kvm i Göteborg

Irene

2019-07-26

    

Snabbt svar, supertrevlig personal. Bra kommunikation hela vägen ochkdigt noggranna. Anlitat företaget två gånger under en tvåveckorsperiod. Kan verkligen rekommendera företaget!


Flytthjälp 100 kvm i Partille

Eva

2019-07-25

    

Mycket bra! Allt från första kontakten har funkat perfekt! Grymt bra killar som gjorde ett strålande jobb och hela tiden med ett leende på läpparna! Rekommenderas!!


Flytthjälp 190 kvm i Torslanda, Göteborg

Cornelia

2019-07-08

    

Snabt, professionellt och snällt service. Högt rekomenderad.


Flytthjälp, flyttstäd & magasinering 58 kvm i Partille

Sofie

2019-07-01

    

Så otroligt nöjda! Lätta att ha och göra med från första början och svarar snabbt på ev. frågor. Kunniga, snabba och effektiva, försiktiga och noggranna med vårt bohag. De gjorde vår flyttdag till en riktig toppendag!

Stort tack Kim och Jacob!


Flytthjälp 69 kvm i Göteborg

Hanna

2019-06-22

    

Proffsiga, serviceminded och snabba!


Flytt till soptipp 2,5 kvm i Göteborg

Michael

2019-06-16

    

Smidiga och bra, helt enkelt.


Flytthjälp 85 kvm i Lerum

Jennie

2019-06-02

    

Svårt att ge annat än 5. Allt har gått bra ändå sen offerten kom. Den var den som enligt mig var tydligast och mest förståelig.
Sedan har Kim svarat trevligt och bra på ev frågor innan flytt.

På flyttdagen dök tre trevliga killar upp som skötte allt hur bra som helst. Lyhörda och frågade vid tveksamheter.
Jobbade noggrant och effektivt trots ösregn stora delar av dagen, både vid ilastning och lossning.

Priset landade också på en bra summa, inte mkt över de som låg lägst i offerterna, men här hade vi tryggheten med ett pristak så även det var ett plus för trygghetskänslan.
Sammantaget blev vi mer än nöjda med vår flytt, och kan varmt rekommendera dem.

Tack Kim och Co!


Flytthjälp 77 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Violetta

2019-05-16

    

Jag kan inte säga något annat än att killarna var guld värda och gjorde en galet strålande jobb med att flytta allting.
Man kan ju beskriva deras packning i lastbilen som en riktig form av tetriskonst.
Kan bara rekommendera dessa killar!! finns inget dåligt att nämna ens kring flytten..
Tack igen för all hjälp!


Flytthjälp 106 kvm i Sävedalen, Partille

Martin

2019-05-14

    

Supertrevliga från början till slut. Flyttkillarna var snabba och noggranna. Gjorde vår flyttdag till en toppendag! Tack till Jacob, Brage och Micke C👍🏻

Flyttstädningen var också jättefint gjord. Kan inte annat än att starkt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån AB till alla som ska flytta!

Tack till Kim också som skötte allting och var väldigt professionell att ha att göra med.

Tack!


Flytthjälp 100kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Mikael

2019-05-10

    

Skulle utan tvekan rekommendera Västsvenska Flyttbyrån. Vi är supernöjda med deras bemötande och utförande av vår flytt. Tack Jakob, Brage och Kim.

Mvh Mikael


Flytthjälp 51 kvm i Göteborg

Theresa

2019-05-06

    

Superbra flyttfirma! Jättebra bemötande och arbete i telefon och vid flytten av Kim, Andreas och Heikki! Kan inte annat än att rekommendera dem!


Flytthjälp 76kvm i Göteborg

Isak

2019-05-05

    

Superbra!!!


Flytthjälp 19,5kvm i Göteborg

Michelle

2019-04-30

    

Mycket trevlig personal, det gick väldigt snabbt och effektivt.


Flytthjälp av 42 kvm i Göteborg

Jeanette

2019-04-10

    

Trevligt bemötande redan från start vid offertförfrågan och lika trevligt bemötande under flytten. Bra pris.


Flytthjälp 62 kvm i Göteborg

William

2019-04-02

    

Mycket trevliga och effektiva.


Flytthjälp & Flyttstädning 53 kvm i Göteborg

Elin

2019-03-31

    

Vi är supernöjda med flytten! Både innan och under flytten kände vi oss trygga med Västsvenska flyttbyrån och alla var väldigt proffsiga och tillmötesgående. Rekommenderas varmt!


OMGÅENDE flytthjälp 60 kvm i Göteborg

Kjell

2019-03-30

    

Tillmötesgående chef, och nogranna, trevliga och starka medarbetare. Rekommenderas starkt.


Flytthjälp 140kvm i Sävedalen, Partille

Christina

2019-03-28

    

Toppenjobb! Uppackningen blev jättebra trots att jag inte var hemma.


Flytthjälp & flyttstädning av 184 kvm i Fjärås, Kungsbacka

Hans

2019-03-27

    

Trevliga killar som gjorde ett jättebra jobb!


Flytthjälp 60 kvm i Göteborg

Monica

2019-03-27

    

Väldigt hjälpsamma och flexibla. Vi delade upp flyttningen på 2 dagar, vilket var super för mig då jag lider av hjärntrötthet efter en stroke. Supertrevliga killar. ????
Mvh Monica


Flytthjälp 79 kvm i Göteborg

Sofia

2019-02-21

    

Mycket smidig flytt o trevligt bemötande. Inget krångel. Rekommenderas!


Flytthjälp 58 kvm i Göteborg

Maria

2019-02-19

    

Jättenöjd!
Snabba och effektiva killar! Tack för er fina hjälp! Kan varmt rekommendera dem.


Flytthjälp i Kållered, Mölndal

Fredrik

2019-02-16

    

Extremt nöjd med flytthjälpen. De två killarna som kom var väldigt vänliga, hjälpsamma och snabba. Rekommenderas starkt!


Flytthjälp 50 kvm i Göteborg

Patrik

2019-01-22

    

Fantastiskt bra!
Och dessutom snabbt utfört, till ett mycket bra pris.
Västsvenska Flyttbyrån AB är ett seriöst företag med kunnig, hjälpsam och trevlig personal.
Kim, Andreas o co. var verkligen hjälpsamma hela vägen.
Rekommenderas å det varmaste!
/Patrik


Flytthjälp 60 kvm 19/1-2019 i Göteborg

Mia-Maria

2019-01-22

    

Vi är otroligt nöjda! Trevligt och personligt bemötande från offert till slutförd flytt. Proffsiga, effektiva och noggranna flyttkillar – allt gick felfritt. Rekommenderar varmt Västsvenska Flyttbyrån om du vill ha en trygg och säker flytt!


Flytthjälp 84 kvm i Mölndal

Mona-Lisa

2019-01-18

    

Mycket trevligt bemötande, hjälpsamma och duktiga killar som gjorde ett bra jobb. Väl värt priset.


Flytthjälp från 68kvm i Göteborg

Linn

2019-01-09

    

Snabba och effektiva till bra pris.


Flytthjälp 135 kvm 3/1-2019 i Göteborg

Mats

2019-01-06

    

Trevligt och professionellt bemötande och utförande. Rekommenderas varmt.


Flytthjälp 56 kvm i Göteborg

Annika

2018-12-30

    

De var mycket trevliga och tillmötesgående gällande mina önskemål.
Kunde inte fått en smidigare flytt, tack än en gång.


Flytthjälp från 84kvm i Göteborg

Daniel

2018-12-21

    

Full pott. De var lätta att jobba med och hade bra kommunikation. Professionella helt enkelt. De hade ordning och reda på grejerna och visste vad de sysslade med.


Flytthjälp 38 kvm i Göteborg

Sofia

2018-12-18

    

Stort tack till er för riktigt bra service och ett väl utfört arbete i samband med min flytt! Kan absolut rekommendera västsvenska flyttbyrån!


Flytthjälp 57 kvm i Göteborg

Arvid

2018-12-17

    

Har bara bra saker att säga. De var trevliga, jobbade på bra och inget gick sönder.


Flytthjälp 108 kvm i Torslanda, Göteborg

Leif

2018-12-10

    

Vill TACKA för mycket fin hjälp vid vår flyttning. Kunde inte vara bättre.
Att det dessutom var mycket trevliga ”gubbar” är ett extra plus.
Kan verkligen rekommenderas !!


Flytthjälp 65 kvm i Göteborg

Angelica

2018-12-05

    

Ett grymt bra företag, Bra kommunikation , dom lyssnade på mina önskemål. Allt gick smidigt, mycket trevliga grabbar.
Grymt nöjd kund !!!

 


Flytthjälp 110 kvm i Göteborg

Robert

2018-12-04

    

Mycket bra, mycket nöjd! Anlitar dem gärna nästa gång!


Flytthjälp 200 kvm i Torslanda, Göteborg

Daniel

2018-12-04

    

Vi är väldigt nöjda med vår flytt. Kan starkt rekommendera denna flyttfirma. Ordning och reda och trevlig personal.


Flytthjälp & flyttstädning 72+74 kvm Göteborg-Örebro-Göteborg

Linda

2018-12-03

    

Jättenöjd! Har bara gott att säga om Västsvenska Flyttbyrån, de är proffsiga, effektiva, trevliga och hanterade mitt bohag varsamt. Tack killar för att ni ni gjorde min flytt smidig, trygg och trevlig!
Ni får mina varmaste rekommendationer.


Flytthjälp från 30kvm i Göteborg

Björn

2018-12-02

    

Snabbt effektivt och trevligt.

Tack så mycket!

Lycka till med allt 🙂

Med vänlig hälsning
Kim

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-12-02


Flytthjälp från 28kvm i Hisings Backa, Göteborg

Karin

2018-11-30

    

Bra bemötande och trevlig personal. Bra service, kunde komma med reltivt kort varsel till den tid vi önskade flytten. Vi är jättenöjda.

Tack så mycket!

Hoppas nya boendet blir bra och lycka till med allt!

Med vänlig hälsning
Kim

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-12-02


Flytthjälp 67 kvm från Bandhagen, Stockholm- Göteborg

Marianne

2018-11-21

    

Väldigt nöjda med Kim och Andreas på Västsvensla Flyttbyrån. De är snabba, effektiva, starka, roliga och har väldigt bra priser. Tack så mycket för all hjälp killar!

Haha, Tack så mycket!

Ni var väldigt trevliga också!

Lycka till i Göteborg 🙂

Mvh
Kim

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-25


Flytthjälp från Västra Frölunda, Göteborg-Linköping

Jasmine

2018-11-16

    

Min information från början var inte tillräcklig men Kim tog kontakt och efterfrågade den information han behövde istället för att chansa och skriva ihop något som jag varit med om förut. Trevligt bemötande och smidigt utfört!

Hej!
Tack så mycket för det fina omdömet.

Hoppas allt är klockrent i Linköping, lycka till med allt!

Med vänlig hälsning
Kim

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-17


Flytthjälp 67 kvm i Göteborg

Mikael

2018-11-14

    

Snabbt smidigt och effektivt.
Även möjligt att boka flytt städning.

Tack så mycket!
Hoppas ni trivs i nya bohaget 🙂

Med vänlig hälsning
Kim

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-17


Flytthjälp av källarförråd i Göteborg

Maria

2018-11-11

    

Mycket bra flyttfirma. Jag hade Andreas och Kim som hjälpte mig. Två verkligen supertrevliga killar! Båda var också väldigt noggranna med att inget skulle gå sönder under flytten och kom i god tid innan flyttstart.

Tack så jättemycket för de fina orden!

Lycka till med allt och hör gärna av dig om du vill ha mer hjälp 🙂

Med vänlig hälsning
Kim

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-12


Flytthjälp 64 kvm i Göteborg

Peter

2018-11-02

    

Vi blev mycket nöjda med vår flytt!
Allt från första kontakt till den sista lådan sköttes på ett riktigt professionellt sätt. Att priset dessutom är helt ok var en bonus.
Kan starkt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån!

Hallå!
Tack så mycket för de fina orden och lycka till med allt 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-04


Flytthjälp 58 kvm i Göteborg

Erik

2018-11-01

    

Mycket proffsig firma som skötte jobbet galant! Redan från första kontakten fram till flyttdagen har vi varit nöjda med arbetet, kommunikationen har fungerat utmärkt och Kim fanns alltid tillgänglig att svara på våra frågor. Han har hela tiden varit väldigt tillmötesgående och kommit med bra tips inför flytten. Under själva flyttdagen flöt det på strålande, allt sköttes i tid och med omvårdnad. Rekommenderar även deras flyttstäd. Tusen tack för jobbet killar!

Tack så jättemycket!

Hoppas ni kommer att trivas i nya området.
Rekommenderar Restaurang Ferrari i området 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-04


Flytthjälp 2 rok i Göteborg

Viktor

2018-10-29

    

Fint bemötande samt bra service.
Snabba och effektiva!

Rekommenderas!

Tack själv för väldigt trevligt sällskap 🙂

Vi ska absolut testa restaurangen + vin en vacker dag

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-04


Flytthjälp 71 kvm i Mölndal

Emelie

2018-10-29

    

Så urbota nöjd att jag hittade Västsvenska Flyttbyrån! Mina varmaste rekommendationer då dessa killar är trevliga, serviceminded och inget verkar vara omöjligt för dessa arbetsmyror.

Jättekul att du är urbota nöjd!
Vi jobbar stenhårt för att alla ska bli nöjda 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-11-04


Flytthjälp 78 kvm i Göteborg

Caroline

2018-10-28

    

Jag är helnöjd med allt! Proffsigt bemötande från offert till att sakerna stod på plats. Noggrann och systematisk, försiktig och effektiv. Och stor bonus för trevligt bemötande.

Tack så mycket!
Dina ord värmer. Applåder till dig som hade packat så bra 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-10-28


Flytthjälp & flyttstäd från 65 kvm i Göteborg

Erica

2018-10-25

    

Jättetrevliga, hjälpsamma och proffsiga. Tillmötesgående och snabba. Bara gott att säga!

Tack för kaffet 🙂

… och tack så mycket för trevligt sällskap!

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-10-28


Flytthjälp 77 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Sofia

2018-10-21

    

Mycket professionellt utfört arbete. Allting gick smidigt och snabbare än väntat. Mycket trevligt bemötande!

Tack så jättemycket 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-10-28


Flytthjälp 107 kvm i Göteborg

Nike

2018-10-19

    

Så hjälpsamma och trevliga! Rekommenderas! =)

Tack så mycket för väldigt trevligt sällskap 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-10-19


Flytthjälp 17 kvm i Mölndal

Marie

2018-10-08

    

Vilken drömflytt!! Har dålig erfarenhet från min tidigare flytt och var lite orolig för den här flytten, men jag blev positivt överraskad. Jättetrevliga killar som hanterade allting varsamt, grovmönlerade i lägenheten och ställde flyttkartongerna organiserat så jag lätt kommer åt och tar mig fram i lägenheten obehindrat . Jag är så nöjd och flytten kostade bara hälften av vad min förra mardrömsflytt gjorde där dessutom flera möbler blev skadade. Rekommenderar varmt Västsvenska Flyttbyrån AB

Tack så mycket, dina ord värmer och de är exakt så vi jobbar. 100% Nöjd 🙂

Västsvenska Flyttbyrån AB

2018-10-08


Flytthjälp 57 kvm från Mölndal-Kållered

Martina

2018-10-08

    

Snabb och effektiv flytt, kommer anlita dessa killar igen! 🙂


Flytthjälp 115 kvm från Kungälv-Ytterby

Kjell-Åke

2018-10-07

    

Tack för att ni gjorde vår flytt till ett sant nöje. Kim och Andreas är två ytterst professionella killar som tar sitt arbete på allvar. Inget var omöjligt, allting löste dom. Dom packade och skyddade bohaget på ett imponerande sätt så att ingenting skadades. Vi kan verkligen rekommendera alla att anlita denna firma.
Tack än en gång för all hjälp ni utförde för oss.

Med varma rekommendationer
Kjell-Åke och Marianne i Ytterby


Flytthjälp från 112kvm i Mölndal, Hovås

Michael

2018-10-02

    

Allt fungerade utmärkt från offert till att flytten var klar.
Bra bemötande och killarna var försiktiga och serviceinriktade.
Kan bara varmt rekommendera.
Michael


Flytthjälp 60 kvm från Göteborg-Mölndal

Jane

2018-10-02

    

Snabba,effektiva killar som var mycket bra att ha att göra med. Kan varmt rekommendera dessa.


Pianoflytt till tippen i Göteborg

Martin

2018-09-27

    

Hjälpte mig bli av med ett astungt piano, snabbt och proffsigt jobbat.


Flytthjälp från 100kvm i Onsala, Kungsbacka

Peter

2018-09-25

    

Vi är oerhört nöjda med Västsvenska Flyttbyrån AB. Killarna tog väl hand om vår flytt samtidigt med att de var väldigt trevliga.
Vi vill till varje tid rekommendera företaget till andra!

 

Flytthjälp från 84 kvm i Göteborg

Emma

2018-09-24

    

Professionella, trevliga och snabba. Både flytt och flyttstädning gick så bra som det kan gå : )


Flytthjälp av bohag från Trollhättan-Stockholm

Birgitta

2018-09-14

    

Fantastiska!
Både snabb och proffsig hantering av våra saker som även var mycket ömtåliga.

Härligt bemötande, så hit ska vi vända oss så snart vi vill ha hjälp nästa gång. Önskar bara att de fanns över hela Sverige.

Kan varmt rekommenderas

Birgitta


Flytthjälp & flyttstädning 78 kvm i Göteborg

Nenad

2018-09-12

    

Fantastiskt flyttgäng! Utmärkt i kommunikation, tillmötesgående, behjälpliga, fixade flytten och allt runtomkring (bokade även flyttstäd genom dem) över förväntan.
Starkt rekommenderas!!!
Tack Kim & co.


Pianoflytt från Frillesås-Västra Frölunda

Tomas

2018-09-10

    

Grymma killar!
Hjälpte mig med en pianoflytt med bara någon dags varsel. Mycket nöjd med hur allt sköttes, ifrån snabb första kontakt till avsultat uppdrag. Kan varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån AB.


Flytthjälp 56kvm i Göteborg

Therese

2018-09-09

    

Trevligt och professionellt bemötande!


Flytthjälp 102kvm i Kållered, Mölndal

Sara

2018-09-09

    

Vi är jättenöjda med Västsvenska Flyttbyrån. De var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Uppskattad tid för flytten stämde precis. Hela flytten flöt på väldigt smidigt. Jag kan varmt rekommendera Västsvenska Flyttbyrån.


Pianoflytt från Frölunda-Rävlanda

Jannice

2018-09-08

    

Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma. Supertrevliga killar, Kim och Andreas var noggranna och tydliga och priset var bra.


Pianoflytt från Landvetter-Mölnlycke

Anne

2018-09-07

    

Jättebra bemötande. Passade tider. Rekommenderas.


Flytthjälp 27 kvm i Göteborg

Christina

2018-08-24

    

Trevliga killar som jobbar snabbt och med noggrannhet. Riktigt proffsiga! Rekommenderas.


Flytthjälp 130 kvm Partille – Göteborg

Eva

2018-08-21

Flexibel och lyhörd för mig som kund.

DAVID D
Väldigt professionella och effektiva. Packade alla möbler säkert och noggrant. Trevlig och sympatisk personal som löste allting och fick oss att känna oss helt trygga i vårt val av flytthjälp.
Therese O 
Trevligt och tillmötesgående bemötande. Hjälpsamma och överträffade mina förväntningar
Sofia E 
Beställde flytthjälp.
Blev väldigt trevligt bemött av alla inblandade. De var effektiva och fick jobbet utfört på ca 3 timmar, vilket var snabbare än jag räknade med. I det nya boendet fick jag hjälp med att placera möblerna där jag ville ha dem.
Företaget levde absolut upp till mina förväntningar och kan tänka mig anlita dem igen vid behov.
Sofia R
Hjälpte mig att flytta i dec 2018. Väldigt tillmötesgående, rekommenderas varmt!
Mats U 

Köpte flytthjälp, mycket bra bemötande, Eftersom det var ett lägenhetsbyte så var man lite orolig generellt sett men Västsvenska skötte väldigt bra.

Bra bemötande och jag har rekommenderat Västsvenska till andra

Christina B
Jag anlitade Västsvenska Flyttbyrån för en flytt. Bra bemötande från start med att trixa så att det blev som jag önskade. Möblerna kom fram hela och rena och fort gick det också. Är mycket nöjd med den flyttfirman.
Sofie S 

Snabba och effektiva, väldigt noggranna och försiktiga med vårt bohag. Det var lätt att få tag på dem och få svar på frågor inför själva flytten. Vi hade även flyttstäd och det blev riktigt rent och fint, inga problem med besiktningen av lägenheten sedan.

De överträffade våra förväntningar!

Mia-maria W
Mycket nöjd med Västsvenska Flyttbyrån! Duktiga, trevliga och noggranna killar. Allt gick smidigt och smärtfritt. Tack!
Annika M 
Lyssnar på kunden
Trevliga
Flexibla
Martina Y
Flytthjälp.
Inget krångel, jag pekade och grabbarna bar. Gick snabbt att få upp allt 3tr utan hiss. Rekommenderas!
Hans P
Vi fick vi det vi förväntade oss och blev lovade!
Mycket bra!
Mona Lisa K 
Flyttning av bohag
Flyttstädning
Blev väldigt bra bemött, hjälpsamma och trevliga
Nike F 
Mycket trevligt bemötande!
Fick t o m extrahjälp dagen efter flytten med uppackning i köket. Kan inte vara nöjdare!
Marie T 
I vår familj har vi använt oss av västsvenska Flytt 3 gånger och alltid varit lika nöjda. En tidigare flytt med ett annat företag var rena mardrömmen så vi var lite oroliga inför flytten. Allt gick jättebra, trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderar varmt Västsvenska Flytt.// MarieL
Michael R
Flyttning av bohag (villa) från Göteborg till Kungsbacka
Utmärkt bemötande från första till sista kontakt.
Flytten fungerade perfekt.
Jag ville ha extra jobb utfört under flytten, de löste det utan problem till synnerligen humant pris.
Totalt sett var jag helnöjd och kan varmt rekommendera företaget.
Mvh Michael
Kjell T
Trevliga, snabba, ärliga, punktliga, försiktiga med flyttsakerna, schyssta priser.
Eva G 
Mycket bra flyttfirma! Jobbet utfört snabbt och effektivt. Alla kontakter via mail och telefon fungerar utmärkt. Kan verkligen rekommendera denna firman
Michelle N 
Jag fick hjälp med själva flytten av lådor och möbler. Dem var väldigt tillmötesgående, även när jag var tvungen att ändra datum. Under flytten var dem snabba, effektiva och trevliga. Ingenting blev skadat och allt blev som sagts på epost och telefon i förhand. Jag har rekommenderat dem till båda kollegor och vänner, som också gett dem ett toppenbetyg!Läs mer
Erica L
Kim och två killar till hjälpte oss med vår flytt förra hösten och vi kunde inte varit mer nöjda. Trevliga, proffsiga, snabba och prisvärda!
Peter N 
Jag fick en mycket bra genomförd flytt. Allt löpte på smidigt och snabbt. Att dessutom priset var bland det lägsta på marknaden var en extra bonus
Daniel W 
Vi är väldigt nöjda med vår flytt. Kan starkt rekommendera denna flyttfirma. Ordning och reda och trevlig personal.
Cornelia U
Vi har flyttat i en nya Stan 50km bort och orderte bärahjälp, kartoner och flyttstädning från Västsvenska Flyttbyrån. De ringte mig först för att bedömmar var persönligt behöv och vara en gång hem hos oss innan flyttdagen för att lämna kartoner.
Jag hade det svar att gisar hur mycket grejer vi har (husset har varit stort) och om en bil räcker. Det vara bara Västsvenska Flyttbyrån som erbjudade själv att åker med 2bilar och 3 man för en snabb och säcker flytt. Och de bjut ett maximaltpris för 8 timmer. Om de behövte mindre skulle vi betalar mindre men max 8timmer. Det vara tryggt!
Till flyttdags har de kommit med 2 man och 2 kvinor (en person mer och bada jobbade som mannen! ) och de vara super snäll och snabb! Vi hade jätte mycket skoj och de klarade flytt innom 8 timmer!
Flyttstädning vara också bra, hyresvärd vara nöjd i alla fall.
Jag skulle flytar med Västsvenska Flyttbyrån nästa gång igen! Vi vara jätte nöjd.
Niklas V
När det var dags att flytta så kollade jag runt och jämförde en hel del. Västsvenska Flyttbyrån stack ut i mängden med en rak, öppen och ärlig dialog med mig. När det väl var dags så kom det tre stycken trevliga, professionella och effektiva killar. Hela flytten gick smidigt och under det max tak som offerten var på. Vi är supernöjda och skulle anlita Västsvenska Flyttbyrån utan att tveka. Jag kan starkt rekommendera dom till din flytt

 

Samir Z

Detta var ett av de bästa köpen jag gjort i mitt liv. Från första kontakten till avslutad flytt och städning av lägenheten har Andreas och sitt gäng överträffat mina förväntningar. Service, proffsigt och väldigt personligt. Helt grymma och väldigt prisvärt jämfört med andra. Kommer alltid använda mig av denna firma.

Din trygghet är vår vision

När du väljer Västsvenska Flyttbyrån AB som din flyttfirma i Göteborg så väljer du trygghet och perfektion.
Vi har alla tillstånd och försäkringar i ordning så att du i lugn och ro kan fokusera på din flytt.

Transportarbetarförbundet utmärkelse.
AA-god-kreditvärdighet