Rutinerad flyttstädning i Göteborg

Ska du flytta? Vi förstår att du har en hel del att tänka på. Därför hjälper vi dig gärna hela vägen – med trygg flytt och prisvärd flyttstäd. Vi har lika stor respekt för dina ägodelar som din tid och kan garantera en flyttstädning som uppfyller alla högt ställda krav. Det gör att du får valuta för pengarna, slipper onödig flyttstress och lugnt kan fokusera på annat.

 • Välj mellan fast pris och löpande timpris.

 • Alltid rutinerade städare med kollektivavtal.

 • RUT-avdrag: 50 % på arbetskostnaden.

Så här enkelt är det:

 1. Du kontaktar oss och ber om offert på flyttstädning.
 2. Vi återkopplar snabbt med förslag på pris och datum.
 3. Vid godkännande knackar vi på och utför städningen.
 4. När du ger tummen upp skickar vi faktura enligt överenskommelse.

Flyttstäd med nöjdhetsgaranti

Som erfarna flyttstädare sköter vi allt som rör din flyttstädning. Städmaterialet ingår i priset och du har alltid full garanti på arbetet. Och detta är en stor fördel. För kom ihåg, du som flyttar ut ansvarar för att flyttstädning genomförs och den som flyttar in kommer inte tycka att halvbra är tillräckligt. Som vår kund har du därför alltid fem dagars städgaranti. Det innebär att vi självklart kommer tillbaka och gör om städningen om du mot förmodan skulle vara missnöjd.

Vi erbjuder även visningsstädning

Första intrycket är avgörande för potentiella köpare. Vi erbjuder därför visningsstädning med genomtänkt styling och tillhörande fotografering. Här lägger vi extra fokus på fönsterputs, blanka ytor och fläckborttagning. Då kan du enkelt visa upp huset eller lägenheten från sin bästa sida. Vill du säkerställa ett prydligt och välkomnande intryck inför försäljning? Hör bara av dig.

RUT-avdrag = halva priset på arbetskostnaden

Som vår kund kan du alltid nyttja RUT-avdrag på såväl fast pris som löpande timkostnad. Då blir allt skinande rent – med 50 % avdrag på arbetskostnaden! Tryggt och snyggt. Klicka här för kostnadsfri offert.

Flytt för privatpersoner

Var du än bor, vart du än ska – med Västsvenska Flyttbyrån får du alltid erfaren och prisvärd flytthjälp. Vi hjälper även gärna till med flyttstäd. Läs mer om vår privatflytt.

Magasinering

Behöver ni förvara något? Vi kan alltid tillhandahålla moderna och prisvärda förråd med lika hög säkerhet som smidighet. Läs mer om vår magasinering.

Behöver du flyttstäd?

Inga problem, vi erbjuder även rutinerad städhjälp. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer om vår flyttstäd.

Fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert

  Städ  Kontaktuppgifter  Din trygghet är vår vision

  När du väljer Västsvenska Flyttbyrån AB som din flyttfirma i Göteborg så väljer du trygghet och perfektion.
  Vi har alla tillstånd och försäkringar i ordning så att du i lugn och ro kan fokusera på din flytt.

  Transportarbetarförbundet utmärkelse.
  AA-god-kreditvärdighet