Magasinering i Göteborg

En bra partner för magasinering är ett måste för en seriös flyttfirma. Säkerhet är viktigt för oss och vi har valt att samarbeta med Mitt lager och har ett mycket gott samarbete med dem. Mitt lager erbjuder förråd med stor tillgänglighet. Du får egen kod och egen nyckel och har tillgång till ditt förråd 24/7.

Om Mitt lager

Mitt lager Göteborg är idag en av Göteborgs största förrådsanläggning med moderna, säkra och mycket effektiva förvaringslösningar. Företaget är en del av det börsnoterade Fastighetsbolaget Nivika Fastigheter AB (bubl) och finns idag på 12 olika orter med totalt 15 anläggningar runt om i södra Sverige.

Mitt lagers lokaler

Du finner Mitt lager Göteborg på Manufakturgatan 5 på Ringön. För att hitta hit tar du avfart 9 på Ringögatan. Läs mer om Mitt lager

Flytt för privatpersoner

Var du än bor, vart du än ska – med Västsvenska Flyttbyrån får du alltid erfaren och prisvärd flytthjälp. Vi hjälper även gärna till med flyttstäd. Läs mer om vår privatflytt.

Magasinering

Behöver ni förvara något? Vi kan alltid tillhandahålla moderna och prisvärda förråd med lika hög säkerhet som smidighet. Läs mer om vår magasinering.

Behöver du flyttstäd?

Inga problem, vi erbjuder även rutinerad städhjälp. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer om vår flyttstäd.

Din trygghet är vår vision

När du väljer Västsvenska Flyttbyrån AB som din flyttfirma i Göteborg så väljer du trygghet och perfektion.
Vi har alla tillstånd och försäkringar i ordning så att du i lugn och ro kan fokusera på din flytt.

Transportarbetarförbundet utmärkelse.
AA-god-kreditvärdighet

Vi sitter i Göteborg och hjälper hela Sverige med:

  • Professionell flytthjälp – fullt försäkrad via Trygg-Hansa.

  • Garanterat effektiv och varsam flytt av kontor och företag.

  • Erfaren flyttstäd med 50% RUT-avdrag och full garanti.

  • Magasinering, röjning, bortforsling och möbelupphämtning.