Internationell flytt2022-10-31T10:25:19+00:00

Internationell flytt till och från Sverige

Med rutin och hjärta hjälper vi alla som flyttar mellan länder

Ska du flytta till eller från Sverige? Som erfaren flyttfirma kan vi garantera trygg och kostnadseffektiv flytthjälp världen över – för såväl privatpersoner som företag. Vi på Västsvenska Flyttbyrån AB hjälper er med en helhetslösning från dörr till dörr, var ni än är och vart ni än ska. Här berättar vi om hur en lyckad internationell flytt går till, samt vad du behöver tänka på inför din utlandsflytt.

Trygg och smidig flytthjälp mellan länder

Vi garanterar en professionell och kostnadseffektiv internationell flytt av ditt hem eller företag. Från effektiv planering och transport, till erfaren administrering och trygg förvaring – var du än är och vart du än ska. Vill du komma igång? Planera din utlandsflytt med oss, så kan du känna dig lugn.

Vi erbjuder kostnadsfri besiktning

Oavsett hur långt det är mellan A och B så är alltid förberedelser A och O. Det enda du behöver göra är att höra av dig i god tid – helst ett par månader innan flyttdags. Då kan vi tillhandahålla vi en kostnadsfri besiktning, vilket innebär att vi kommer hem till dig och beräknar volymen på allt som ska flyttas. Vi lyssnar då även av dina behov, konkretiserar dem och presenterar sedan en lösning tillsammans med en tydlig offert – inklusive försäkringsskydd baserat på besiktningen. Alla våra offerter är kostnadsfria, så du behöver aldrig dra dig från att fråga oss om hjälp.

Vi hjälper er – från dörr till dörr

En av våra styrkor är vårt breda kontaktnät av välrenommerade samarbetspartners jorden runt. Det gör att vi ta oss an såväl stora som små flyttar till eller från utlandet. Vi tar alltid ett helhetsgrepp om din internationella flytt, och ser till att allt kommer fram på rätt sätt till rätt pris. Då slipper du ovisshet och osäkerhet, och kan istället förlita dig på en och samma rutinerade kontaktperson.

Vi vet precis hur bohag och ägodelar ska packas, placeras och stuvas i bland annat containers. Det innebär att vi alltid kan hjälpa dig med en trygg, erfaren och prisvärd utlandsflytt. Dessutom erbjuder vi flyttstäd samt röjning och bortforsling. Hör gärna av dig, så berättar vi mer.

Internationell flytt – frågor och svar:

Hur vet jag att alla mina saker kommer fram tryggt?2022-10-11T12:01:12+00:00

Vi som arbetar på Västsvenska Flyttbyrån har lång erfarenhet av trygga och välplanerade flyttar – såväl inom som utanför Sveriges gränser. Det innebär att vi har ett brett kontaktnät och goda relationer med samarbetspartners runt om i världen. Allt detta gör att vi kan garantera en säker och smidig flyttprocess av ditt bohag och dina tillgångar. Från det att du hör av dig till oss, till det att du befinner dig på din nya plats i livet. Alltid med dina ägodelar tryggt levererade enligt tidsplan och offert. Kort sagt: vi gör de tunga lyften, så att du kan fokusera på din resa.

Vilka måste jag meddela innan jag flyttar?2022-10-11T12:01:20+00:00

Innan du flyttar behöver du bland annat kontakta Försäkringskassan och anmäla din flytt. Kommer du att vistas dig i det nya landet i minst ett år? Då behöver du även kontakta Skatteverket, eftersom flytten kan komma att påverka din folkbokföring.

Kan jag nyttja RUT-avdrag när jag flyttar?2022-10-11T12:01:29+00:00

Ja. Om du är skattebetalare i Sverige och flytten sker inom Europa, till eller från Sverige, så har du rätt till skattereduktion. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer.

Flytt för privatpersoner

Var du än bor, vart du än ska – med Västsvenska Flyttbyrån får du alltid erfaren och prisvärd flytthjälp. Vi hjälper även gärna till med flyttstäd. Läs mer om vår privatflytt.

Magasinering

Behöver ni förvara något? Vi kan alltid tillhandahålla moderna och prisvärda förråd med lika hög säkerhet som smidighet. Läs mer om vår magasinering.

Behöver du flyttstäd?

Inga problem, vi erbjuder även rutinerad städhjälp. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer om vår flyttstäd.

Din trygghet är vår vision

När du väljer Västsvenska Flyttbyrån AB som din flyttfirma i Göteborg så väljer du trygghet och perfektion.
Vi har alla tillstånd och försäkringar i ordning så att du i lugn och ro kan fokusera på din flytt.

Vi sitter i Göteborg och hjälper hela Sverige med:

  • Professionell flytthjälp – fullt försäkrad via Trygg-Hansa.

  • Garanterat effektiv och varsam flytt av kontor och företag.

  • Erfaren flyttstäd med 50% RUT-avdrag och full garanti.

  • Magasinering, röjning, bortforsling och möbelupphämtning.

Till toppen