Smidig långdistansflytt i Göteborg

Rutinerad och kostnadseffektiv flytthjälp mellan städer

Ska ni flytta till en annan stad? Vi hjälper er gärna, vart ni än ska. Som erfaren flyttfirma med rätt kapacitet ser vi till att er långdistansflytt blir smidig och lyckad. Vi har stor respekt för era ägodelar och är därför lika noggranna som varsamma när vi flyttar. Alltid till ett bra pris, med öppen dialog och hög flexibilitet.

Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån – trygg och prisvärd flytthjälp!

Här jobbar vi

Västsvenska Flyttbyrån täcker in hela Göteborgsområdet och Västra Götaland samt ett flertal halländska orter. Här hittar du en lista på de orter vi arbetar i.

Spara pengar med rätt flytthjälp

Det som skiljer en långdistansflytt från en vanlig flytt är så klart avståndet. Ju längre bort ni flyttar, desto längre tid tar flytten och desto viktigare blir det med planering och förberedelser. Annars kan det lätt bli dyrt. Inför en långdistansflytt är det därför smart att ta professionell hjälp av rutinerade flyttexperter. Med vår hjälp sparar ni tid och pengar på följande sätt:

  • Vår personal har lång erfarenhet av att planera och utföra långdistansflyttar. Vi vet precis vilka effektiviserande förberedelser som krävs. Hör gärna av er, så berättar vi hur det går till.
  • När ni anlitar en flyttfirma för att flytta mellan städer kan ni få en skattereduktion på upp till 50% för flyttjänsterna. Med rätt hjälp kan ni alltså halvera era flyttkostnader. Läs mer om Skatteverkets villkor för RUT-avdrag vid flytt.
  • Med vår hjälp slipper ni hyra ett släp eller själva köra en lastbil. Vi tar hand om rubbet, och alla era ägodelar säkras erfaret med särskilda spännremmar i våra specialutrustade flyttbilar.
  • Det pris vi avtalat är det som gäller. Och under tiden vi flyttar era ägodelar kan ni i lugn och ro fokusera på allt annat rör flytten. Till exempel att byta adress och förnya eller säga upp olika abonnemang och försäkringar.

För oss är ingen resa för lång

Västsvenska Flyttbyrån har sitt säte i Göteborg, men som flexibla flyttproffs arbetar vi över stora delar av Sverige. Behöver ni flytta bohag eller kontorsutrustning till en ny stad? Vi har kunskapen och kraften som krävs och vi hjälper gärna till om ni ska flytta till eller från exempelvis Skåne, Karlstad, Stockholm eller Kalmar. Hur ser era flyttplaner ut? Berätta för oss, så skräddarsyr vi ett upplägg för just er.

Så här enkelt är det:

Steg 1 – Ni fyller i vårt flyttformulär.

Steg 2 – Vi återkommer inom kort med en tydlig offert och svar på alla era frågor.

Steg 3 – När offerten godkänts dyker vi upp på avtalad tid och arbetet kan börja.

Allt ni behöver göra är att ta kontakt med oss – vi fixar resten!

Vi hanterar allt som rör långdistansflytten

Behöver ni flyttstäd?
Inga problem, vi har lång erfarenhet av städning vid företagsflytt och vi hjälper er gärna. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer här.

Behöver ni säker magasinering?
Vi har ett mycket gott samarbete med välrenommerade Mitt lager och vi hjälper er gärna. Läs mer här.

Vill ni ha hjälp med röjning eller bortforsling?
Det fixar vi. Vi har lång erfarenhet av att tömma alla slags utrymmen. Som till exempel källare, lager, vindsutrymmen, förråd, garage och uteplatser. Läs mer här.

Kostnadsfri offert och rådgivning

Vill du ha flytthjälp? Vi tar snabbt fram en lösning och ett prisförslag för just dig och din flytt – hör gärna av dig! Vill du veta mer? Här svarar vi på de vanligaste flyttfrågorna. Vi är alltid bara ett samtal bort – slå gärna en signal och berätta om din flyttsituation, så hjälper vi dig.

Flytt för privatpersoner

Var du än bor, vart du än ska – med Västsvenska Flyttbyrån får du alltid erfaren och prisvärd flytthjälp. Vi hjälper även gärna till med flyttstäd. Läs mer om vår privatflytt.

Magasinering

Behöver ni förvara något? Vi kan alltid tillhandahålla moderna och prisvärda förråd med lika hög säkerhet som smidighet. Läs mer om vår magasinering.

Behöver du flyttstäd?

Inga problem, vi erbjuder även rutinerad städhjälp. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer om vår flyttstäd.

Din trygghet är vår vision

När du väljer Västsvenska Flyttbyrån AB som din flyttfirma i Göteborg så väljer du trygghet och perfektion.
Vi har alla tillstånd och försäkringar i ordning så att du i lugn och ro kan fokusera på din flytt.

Vi sitter i Göteborg och hjälper hela Sverige med:

  • Professionell flytthjälp – fullt försäkrad via Trygg-Hansa.

  • Garanterat effektiv och varsam flytt av kontor och företag.

  • Erfaren flyttstäd med 50% RUT-avdrag och full garanti.

  • Magasinering, röjning, bortforsling och möbelupphämtning.