Vi är en flyttfirma som hela tiden är intresserade på både flytt- och städpersonal. Hos oss blir du del av ett härligt gäng som tar sitt jobb på största allvar samtidigt som vi ser till att ha kul på jobbet. Det är meriterande om du har B och C – körkort men inget måste. Maila oss på info@vsflyttbyran.se och berätta vem du är så återkommer vi till dig!

Såhär arbetar vi

Västsvenska Flyttbyrån AB är en flyttfirma som täcker alla dina behov inom transport. Om det är pallgods, flytt av bohag eller flytt av kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Vår vision är trygghet och perfektion för dig som kund.

Företaget etablerades 2018 och vilar på en grund av över 20 års erfarenhet inom flytt och transport. Grundaren Kim Magnusson har 12 års erfarenhet inom flytt och transport och medgrundaren Andreas Wallin har 8 års erfarenhet inom flytt, gymflytt och transport.

Både Kim och Andreas har fått höra att de är allt från flyttnördar till flyttkonstnärer. Vi lägger stor omsorg på såväl packning som stuvning i lastbilen och vi är alltid behjälpliga med råd om du har frågor i förberedelsen kring din flytt eller transport.

Vi tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i våran värld. Vi vill forma ett flyttbolag med rutin, trygghet och perfektion som ledord. Ärlighet, prisvärdhet och ett stort hjärta är det vi har med oss. Vi vill vara din pålitliga flyttexpress och flytthjälp i alla lägen.

Är vi en billig eller DEN billigaste flyttjänsten?

Nej, men vi är långt ifrån dyra och man får valuta för sina pengar. Med effektivitet och noggrannhet är vi kostnadseffektiva och vi har många nöjda kunder som bevis på detta.

Våra anställda är vår viktigaste resurs och vår målsättning är att skapa en säker och trygg arbetsmiljö för alla på företaget. Vi är korrekta med alla försäkringar och yrkestrafiktillstånd och strävar efter att personalen ska må så bra som möjligt. Vi är försäkrade via Trygg-Hansa (Bohag 2010) och har självklart F-skatt och Yrkestrafiktillstånd.

Vår geografiska utgångspunkt är Högsbo i Västra Frölunda, nära och bra för alla delar av Göteborg och kranskommunerna där många av våra flyttar äger rum. Men vi är på inget sätt begränsade till Göteborg, vi har hela Sverige som arbetsplats och gör många flyttar inom bland annat Västra Götaland, Halland och Skåne – Flyttfirma i Göteborg med omnejd och överallt.

Din trygghet är vår vision

När du väljer Västsvenska Flyttbyrån AB som din flyttfirma i Göteborg så väljer du trygghet och perfektion.
Vi har alla tillstånd och försäkringar i ordning så att du i lugn och ro kan fokusera på din flytt.

Få kostnadsfri offert