Företag2022-10-25T14:42:16+00:00

Rutinerad företagsflytt i Göteborg

– med oss får ni en välplanerad och prisvärd kontorsflytt

Erfaren och fullt försäkrad företagsflytt till rätt pris
Slipp onödiga avbrott och kostsamma driftstopp
Specialutrustade flyttbilar för trygg och varsam flytt

Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån! Så här säger våra kunder:

Vi sitter i Göteborg och hjälper hela Sverige med:

  • Professionell flytthjälp – fullt försäkrad via Trygg-Hansa.

  • Garanterat effektiv och varsam flytt av kontor och företag.

  • Erfaren flyttstäd med 50% RUT-avdrag och full garanti.

  • Magasinering, röjning, bortforsling och möbelupphämtning.

Professionell flytthjälp för företag i Västsverige

Vi är rutinerade experter när det kommer till att planera en smidig företagsflytt. Det innebär att vi har full förståelse för ert arbete, och därför ser vi till att ni slipper onödiga avbrott och kostsamma driftstopp under flytten. Dessutom är vi fullt försäkrade via Trygg-Hansa. Kort sagt, med oss är er ni och alla era ägodelar i trygga och erfarna händer.

”Kanongäng som hjälpte oss med flytten mellan våra kontor I Göteborg. Grymt trevligt bemötande och oerhört lösningsorienterade. Levde mer än väl upp till de förväntningar vi hade för en smidig och snabb flytt!” / Martin M

Här svarar vi på de vanligaste flyttfrågorna.

Vad ingår i en flyttstädning?2022-10-11T11:40:31+00:00

När du anlitar oss får du total rengöring av bostaden. Våra städare är rutinerade och lämnar inte platsen förrän ytorna är fräscha och fina. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Här kan du läsa mer om vår professionella och prisvärda flyttstädning.

Vad kostar flyttstäd?2022-10-11T11:40:16+00:00

Det beror helt på omfattningen av hemmet och bohaget. En sak är dock säker – våra kunder beskriver vår flyttstäd som prisvärd och lyckad. Hur ser platsen ut där du behöver flyttstäd? Berätta gärna för oss, så återkommer vi omgående med en kostnadsfri offert. Läs mer om vår rutinerade flyttstäd.

Hur vet jag att mina ägodelar flyttas säkert?2022-10-11T11:40:02+00:00

Vi skyddar alla dina ägodelar, möbler och växter med skyddsmaterial, emballage och särskilda flyttfiltar. Som professionellt flyttbolag är vi även fullt försäkrade via Trygg-Hansa, om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vill du helst packa allt själv? Inga problem, här får du lite packtips. Och skulle det behövas så tillhandahåller vi även packmaterial och flyttlådor vid behov.

Vad ingår i flytthjälpen?2022-10-11T11:39:50+00:00

På utsatt datum och avtalad tid ringer vi på hos dig, och sedan börjar arbetet. Som rutinerade flyttexperter packar vi ner hela ditt bohag eller endast utvalda delar – du bestämmer. Dina ägodelar skyddas noggrant och lastas strategiskt in i våra specialutrustade flyttbilar, där allt säkras med särskilda spännremmar. När lastbilen är tom, allt är på plats och alla är nöjda så tackar vi för oss. Därefter får du en faktura, där du aldrig behöver oroa dig för oväntade kostnader.

Hur mycket kostar flytthjälp?2022-10-11T11:42:35+00:00

En viktig fråga, som kräver ett tydligt svar. Men för att kunna ge ett tydligt svar så måste vi veta vissa saker – t.ex. bohagets storlek och flyttens distans. Allt vi på Västsvenska Flyttbyrån kan säga på förhand är att våra kunder beskriver oss som prisvärda och kostnadseffektiva. Bor du i villa, radhus eller lägenhet? Berätta gärna för oss, så återkommer vi omgående med en kostnadsfri offert. Vill du veta mer? Här svarar vi på de vanligaste flyttfrågorna.

Flyttfirma i Göteborg med flexibilitet

Varje kunds behov är unikt. Därför anpassar vi oss alltid till dina önskemål när du behöver en flyttfirma i Göteborg eller Västra Götaland. Givetvis erbjuder vi flytthjälp till dig som vill flytta till eller från orter i andra delar av landet också. Välj själv om du enbart vill ha hjälp med själva flytten av ditt bohag eller kontor om du även vill få hjälp av våra duktiga packmästare med att packa allt säkert inför transporten.

Du har möjlighet att få magasinering av hela eller delar av bohaget om det skulle uppstå ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum eller om du av annan anledning behöver ställa undan dina ägodelar på en säker plats under en period.

Som en bra och prisvärd flyttfirma så strävar vi efter god flytthjälp när det gäller långdistansflytt inom Sverige eller utlandsflytt 

Alla behov är något vi som flyttfirma täcker när det just gäller din flytt i Göteborg eller någon annanstans. Bortforsling & Röjning, förrådstömning och hantering av dödsbo – Tveka inte det är bara att ta kontakt

Sist men inte minst så erbjuder vi kompetent hjälp med flyttstädning. Just flyttstäd är något som många gruvar sig för då det kan bli stressigt och slitsamt att utföra detta på utsatt tid i samband med flytten. Ta hjälp av våra proffs istället så får du tid och energi över till annat!

Vi ser till att flytten blir säker

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i samband med din flytt. Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi exakt hur man bör packa och transportera olika typer av möbler och andra föremål för att de ska komma fram oskadda till slutadressen.

Med effektiv planering ser vi till att din flytt görs på kortast möjliga tid, utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök idag så kommer vi ut och tar en titt på vad det är som du behöver få flyttat för att sedan ge dig en tydlig offert utifrån de tjänster som du väljer.

Ta gärna en titt på våra fina omdömenOfferta, Google, Facebook, Reco, Hitta och Servicefinder för att se vad andra kunder har tyckt om att anlita oss som sin flyttfirma i Göteborg.

Här jobbar vi

Västsvenska Flyttbyrån är en flyttfirma som täcker in hela Göteborgsområdet och Västra Götaland samt ett flertal halländska orter. Här hittar du en lista på de orter vi arbetar i.

Till toppen